Sidste nyt fra byggeriet

Se billeder fra byggeriet på Facebook:
Vestermarkens Børnehus - offentlig side

Vi har haft vores bump på vejen, men nu skrider byggeriet frem. Den ydre sorte beklædning er næsten færdig monteret, og snart følger træværket og de indre vægge.

Det er en fantastisk udsigt vi har, når vi står ved et af de u-opvarmede legerum og ser ned ad bakken mod Smedeby.

Vi får to af disse lokaler, hvor der er mulighed for at sætte en gynge op ( der kommer gummifliser på gulvet ) eller den sandkasse vi drømmer om, så børnene også en våd og kold regnvejrsdag kan lege med med tørt sand.

Vores legeplads har vi valgt at inddele i zoner: Den stille leg tæt på bygningen, den undersøgende og fordybende lidt længere væk og den vilde længst væk fra bygningen. 

Vi får jo ikke det vandhul til krokodiller, som børnene har drømt om, men vi får et område, hvor vi kan " grave ned til den anden side af jorden".

Jorden fra byggeriet bliver genbrugt - så vi skaber et kuperet terræn, hvor børnene får rig mulighed for at bruge kroppen - kælkebakke, cykelbane, udeværksted m.m.

Aller bagerst på grunden opfører vi "Børnenes Skov". Det er tanken, at børnene ved indflytningen kan bidrage med et træ ( stort som småt) / frugttræ, som vi sætter barnets navn på.

Siden her vil blive ændret en gang imellem, så vi kan orientere om det sidste nye fra Mølleløkke. Kontakt gerne Britta på 21526878 og hør nærmere om vores tanker bag byggeriet